مرجع مقالات رسمي و جامع طراحي اپليكشن مرجع مقالات رسمي و جامع طراحي اپليكشن .

مرجع مقالات رسمي و جامع طراحي اپليكشن

فضا اندرويد استوديو


اكثري از برنامه نويسان اندرويد كه با فضا اندرويد استوديو درگير فعاليت مي باشند بطور مداوم با گريدل در رابطه اند اما از علم كافي نسبت به آن برخوردار نيستند.
درين نوشته‌ي علمي به توضيح بدون نقص اين توليد كننده مي‌پردازيم و تلاش آن را بطور بدون نقص شرح مي‌دهيم تا با علم مفهومي و بي نقص از گريدل ، بتوانيد ايرادات مرتبط با آن در پروژه هاي خويش را براحتي حل فرماييد.با ما ياور باشيد.

طراحي اپليكيش در مشهد
گريدل يك سيستم رئيس توسعه يافته براي رئيس بر طبق Groovy و Kotlin مي باشد. گريدل از دانلود اتومات و تهيه و تنظيم خود كار كتابخانه ها و تعلق ها پشتيباني مينمايد.
و همينطور از Maven و Ivy براي دانلود كتابخانه ها و پيكربندي سود ميبرد كه‌اين قضيه امداد مينمايد تا از توليدات مو جود استعمال شود و نيازي به ايجاد و توليد دوباره نباشد.
شايد ديدني باشد كه بدانيد گريدل خويش يك توليد كننده غيروابسته هم قادر است باشد و دستورها شما‌را اجرا نمايد.
به نمونه ذيل اعتنا نماييد
task hello {
doLast {
println 'Hello Gradle'
}
}
اين كد دستوري كه در گريدل نوشته مي شود با فرمان gradle hello در CMD اجرا مي گردد.
حالا با اين نمونه بي آلايش به شما توضيح مي‌دهم كه روند ايجاد در اندرويد چه طور رخداد مي‌ افتد.
در صدر خيال نشان مي كنم كه گريدل هم مانند اكثري از ابزار هاي ديگر مانند git,npm و adb يك ابزار كد نويسي مي باشد كه شما مي‌توانيد از آن به كار گيري فرماييد.
پس گريدل در بيرون از اندرويد استاديو هم قابل دسترسي و به كارگيري است كه ولي اين امكاني مي باشد كه شمارا به انجام آن پيشنهاد نمي‌‌كنيم و مطالبي كه در‌پي خواهيد روئت كرد فقط جهت اطلاع و فهم و شعور بهتر اين توليد كننده يگانه و منحصربفرد مي باشد.
گريدل تماما متن گشوده بوده و به شما اين قابليت و امكان را مي دهد كه فولدر هاي آن را تغيير و تحول دهيد و اين يك كدام از نكاتي مي باشد كه گوگل اين آفريننده را براي خويش تعيين كرده و ان را به طوري كه نياز داراست پياده سازي كرده.
يعني گريدل كه در اندرويد استاديو به كار گيري مي شود براي اندرويد فردي سازي گرديده و تسك هاي آن مبتني بر نياز در گريدل تعريف‌و‌تمجيد گرديده و بسرعت درحال پيشرفت و بروز رساني است.
بطور نمونه زماني شما تعيين مي‌كنيد كه پروژه ساخته يا اين كه به اصطلاح BUILD شود در واقع شما تسكي كه گوگل براي گريدل تعريف و تمجيد نموده است را اجرا مي‌كنيد و شما‌را از مشقت به كارگيري بي واسطه و به اصطلاح Command خلاص كرده و مي بايست از اندرويد قدردان باشيم(سپاسگذار هستيم )
و مانند همين نمونه بخش اعظمي از تسك هاي ديگر كه تصوير ذيل محل قرار گيري آن‌ها‌را مشاهده مي فرمائيد.


تسك در پروژهاين تسك هايي مي‌باشد كه براي پروژه اي معمولي تعريف‌و‌تمجيد شده‌است براي شما در ابتدا قابل مراعات ميباشد.
تفاوت في مابين گريدل root و appشايد براي شما سوال گرديده باشد كه‌اين دو گريدل چه تفاوتي با هم دارا هستند?
چنانچه طرحي كه در آن از تعدادي ذيل برنامه يا اين كه به اصطلاح Module مصرف شده باشد را چشم باشيد، مي‌دانيد كه هر ذيل برنامه گريدل مختص خويش را داراست پس اين قابليت موجود است كه در يك برنامه مثل تحت شما يك سري گريدل داشته باشيد البته نكته قابل توجه اين هست كه تمام گريدل هاي شما از يك گريدل كلي پيروي مي‌نمايند كه آن Root gradle يا اين كه Project gradle اسم داراست و پيكربندي اصلي و كلي شما در پوشه هاي مرتبط با آن فيس خواهد گرفت
تصوير ذيل يك نمونه از حضور زيربرنامه هاي مختلف در يك برنامه ميباشد.


برچسب: طراحي اپليكيش در مشهد،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۴۵:۲۱ توسط:علي پور موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :